Samen digitale bruggen bouwen

De opdrachtgever

krafton is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde producent van glasvezelversterkt polyester profielen en hoogwaardige composietconstructies. Als marktleider in Nederland heeft het bedrijf haar grenzen verlegd en bedient krafton klanten in heel Europa. krafton levert haar producten aan ondernemingen die actief zijn in de bouw, industrie, infrastructuur, HVAC, offshore, tuinbouw, energietechniek, sport en recreatie.

Oorsprong

Bound Agency wist middels een pitch het project omtrent de doorontwikkeling van krafton binnen te slepen. Al snel besloten we tezamen, vanwege de kansen, de focus te leggen op de doorontwikkeling en digitalisering van een specifiek product. Zo besloten we het GVK Brugdek middels een aparte website op de markt te zetten. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Zo werken we voortdurend aan de ontwikkeling en optimalisatie van de nieuwe website en de online branding, maar ook aan de creatie van een unieke Offerte Tool en de uitvoer van de Online Marketing Strategie.

Het moet mogelijk zijn om vanuit elk Europees land een brug samen te stellen en aan te schaffen, ongeacht omvang en locatie.

P. Bijl

Directeur

Alle digitale innovatie onder onze hoeden

We begeleiden het proces van begin tot eind. Top-notch co-creatie om tot de beste oplossingen te komen.

Strategie en begeleiding

We realiseren, verzorgen en begeleiden de digitalisering van het bedrijf.

Digitale Oplossing

Een grensoverstijgende markt verdient een centraal punt voor producten en informatie. Opdrachtgevers gaan door onze optimalisatie nóg sneller interacteren met krafton.

Co-creatie

Digitalisering vindt plaats op meerdere facetten. Onder het mom van “Samen werken, samen groeien” brachten we via het Bound Network de juiste specialisten samen.

Digitale innovatie op maat

Naast de doorontwikkeling van bestaande middelen, realiseerden we ook een opmaat Offerte Tool die het mogelijk maakt om vanuit ieder Europees land een brug te bestellen.

Online Branding

Een sterk fundament maakt het mogelijk de doelgroepen te benaderen. Zo zetten we verschillende kanalen en middelen in met een duidelijke merkstrategie als basis.

International

Naast het marktleiderschap in Nederland gaan we ook samen met krafton voor een sterke Europese positie. We benaderen iedere markt met een unieke aanpak.

Offerte tool op maat

Voor GVK Brugdek van krafton hebben we een op maat gemaakte offerte tool ontwikkeld, waarmee we het interne bedrijfsproces van krafton hebben gedigitaliseerd. Hierdoor kunnen klanten binnen enkele minuten een offerte op maat ontvangen voor een GVK brugdek. Dit zorgt aan beide kanten voor tijdsbesparing en maakt het proces voor iedereen efficiënter.

Soortgelijk project of juist heel iets anders?


Neem vrijblijvend contact op met Ricky voor een oriënterend gesprek.

Ideeën, nieuwtjes en toffe tips ontvangen?

Privacy & cookieverklaring