Over ons

Noem ons creative business developers met de focus op menselijkheid. We helpen bedrijven om meer te betekenen voor hun gebruikers, klanten, bezoekers,opdrachtgevers … en de omgeving. Uiteraard doen we dit samen, zo bereiken we ons doel.

Digital Contractors

Wij helpen bedrijven op digitaal gebied te innoveren. Dit doen wij door digitale componenten in te zetten als aanvulling, in plaats van opvulling. Onze oplossingen moeten er namelijk wel toe doen. Dit doen wij niet alleen. Het Bound Network bestaat namelijk uit een grote verscheidenheid aan specialisten die voldoen aan onze hoge eisen. Vanuit onze expertise verzamelen wij per project een unieke werkgroep. Zo bestaat de ene keer een projectgroep uit creatievelingen, terwijl we de andere keer een projectgroep met developers en codevreters samenstellen. We betrekken en selecteren dus alleen diegenen bij projecten waarvan we zeker weten dat zij het verschil gaan maken. Bound Agency fungeert naast haar eigen expertise dus ook als verbindende factor voor grenzeloze ambities.

Human First

Hoewel de mogelijkheden digitaal grenzeloos zijn, worden zij wel door mensen van vlees en bloed gebruikt. Daarom staan de eindgebruikers binnen onze projecten in alle gevallen centraal, zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde. Want ook jouw collega’s moeten werken met de nieuwe dienst. We verliezen op deze manier het vraagstuk nooit uit het oog, sturen op rendement en maken van klanten trouwe ambassadeurs. Zo helpen we bedrijven meer te betekenen voor hun klanten, bezoekers, opdrachtgevers en omgeving.

Bound To Happen

In plaats van te werken met een vaste groep professionals, hebben wij een flexibele portefeuille van specialisten opgebouwd. Deze constructie is geen geheim, integendeel. Wij zien het namelijk als een groot voordeel voor jou als opdrachtgever. In plaats van je te beperken in ons aanbod, zorgen we juist voor een breed specialistisch spectrum waarbij we de verbinding en klantrelatie centraal stellen. We gaan altijd voor de beste oplossing. Samen werken, samen groeien.

Samen werken, samen groeien:

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?


Neem vrijblijvend contact op met Ricky voor een oriënterend gesprek.

Ideeën, nieuwtjes en toffe tips ontvangen?

Privacy & cookieverklaring