Op maat gemaakte offerte tools en prijscalculatoren voor websites

Op zoek naar een manier om uw klant- en verkoopproces te automatiseren? Wilt u tijd besparen bij het opstellen van offertes en meer verkopen genereren? Dan is een op maat gemaakte calculatietool misschien wel iets voor uw bedrijf.

Digitale innovatie die bedrijven winstgevender maakt

Bij Bound Agency zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte offerte tools en prijscalculatoren voor bedrijven in verschillende branches. Onze tools kunnen naadloos aansluiten op de bestaande online omgeving en kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd in de huidige bedrijfswebsite.

De voordelen van op maat gemaakte offerte tools en prijscalculatoren zijn talloos. Zo bespaar je als bedrijf niet alleen tijd en geld, maar verhoog je ook de kwaliteit van de offertes en prijsopgaven. Daarnaast bieden deze tools de mogelijkheid om meer leads te genereren en klanten beter van dienst te zijn.

De voordelen van een
offerte tool en prijscalculator

Er zijn verschillende voordelen van een op maat ontwikkelde offerte tool voor op je website, waaronder:

Efficiëntie en tijdbesparing

Met een goede calculatietool stroomlijn en automatiseer je het verkoopproces, waardoor het sneller en efficiënter wordt. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op fouten.

Schaalbaarheid

Klein beginnen of direct groot starten? Een op maat gemaakte calculatietool kan worden ontworpen om mee te groeien met het bedrijf en wordt aangepast aan veranderende behoeften en vereisten.

Verhogen van de verkoop

Met het direct genereren van professionele offertes of het geven van specifieke prijsindicaties verhoog je de kans op verkoop, wat kan leiden tot snellere beslissingen van potentiële klanten.

Samen digitale
bruggen bouwen

Een voorbeeld van een offerte tool die we hebben ontwikkeld, is de GVK Brugdek offerte tool van krafton®. Deze tool stelt klanten van krafton in staat om direct een offerte op maat te genereren op basis van de specifieke ingevoerde informatie van de klant. Dankzij deze digitale innovatie bespaart krafton veel tijd aan het handmatig opstellen van offertes en is de drempel om een offerte aan te vragen lager geworden. Deze digitale innovatie heeft geleid tot meer verkopen en een hogere klanttevredenheid.

Is een offerte tool of prijscalculator iets voor jullie bedrijf?

Hier vindt u de meest gestelde vragen op een rij. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Een offerte tool is een softwaretoepassing die geïntegreerd kan worden in de website van het bedrijf en is speciaal ontworpen om het verkoop- / offerteproces voor jullie en de klanten te automatiseren en te stroomlijnen. Op deze wijze stelt het jullie als bedrijf in staat om snel en automatisch offertes te genereren die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en vereisten van de klanten.

Een prijscalculator op maat is een softwaretoepassing die speciaal is ontworpen om het prijscalculatieproces voor uw bedrijf te automatiseren en te stroomlijnen. Deze calculator maakt gebruik van de door u ingestelde parameters en regels om nauwkeurige en gepersonaliseerde prijsopgaven te genereren voor uw klanten op basis van hun specifieke behoeften en vereisten.

Nee, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een offerte tool op maat kan prima worden geïntegreerd in een huidige bedrijfswebsite, mits deze voldoet aan bepaalde eisen. 

Ja, dit is mogelijk. Door de juiste koppelingen zorgen we voor een naadloze intergratie met AFAS, Exact en andere dergelijke financiële softwaresystemen. Op deze manier worden de offertes, die gegenereerd worden via de tool, direct in jullie huidige systeem geschoten. Benieuwd of uw systeem voldoet aan dezelfde eisen? Neem gerust contact op.

Ja, een op maat gemaakte offerte tool en/of prijscalculator kan geschikt zijn voor elk type bedrijf. Of uw bedrijf nu groot of klein is, een offerte tool en/of prijscalculator kan u helpen om uw prijscalculatieproces te automatiseren en te stroomlijnen, waardoor u tijd en geld bespaart en uw klantenservice verbetert.

Bedrijven in verschillende branches kunnen profiteren van zulke tools. Bijvoorbeeld, bedrijven in de bouwsector, software-ontwikkeling, marketing en branding, verzekeringen en financiën, evenals online winkels en detailhandelaren.

Het kan helpen om het prijsopgaveproces te stroomlijnen, waardoor u tijd en geld bespaart en de kwaliteit van uw klantenservice verbetert. Bovendien kan het u helpen om meer leads te genereren en uw conversiepercentages te verhogen, omdat potentiële klanten toegang hebben tot de prijsinformatie die ze nodig hebben om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

Het is echter belangrijk om op te merken dat een op maat gemaakte offerte tool en/of prijscalculator moet worden afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van uw bedrijf. Bij Bound Agency kunnen we u helpen om een offerte tool en/of prijscalculator te ontwerpen en te implementeren die perfect past bij de unieke behoeften van uw bedrijf en uw klanten.

De kosten hiervan kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van uw bedrijf en de functionaliteit die u nodig heeft. Echter, de voordelen van een op maat gemaakte offerte tool of prijscalculator wegen vaak op tegen de kosten, door tijdsbesparingen.

Laten we samenwerken!

Hoe, wat en waarom?

Waar we trots op zijn!

Benieuwd hoe we voor jullie aan de slag kunnen?


Neem vrijblijvend contact op met Ricky voor een oriënterend gesprek.

Ideeën, nieuwtjes en toffe tips ontvangen?

Privacy & cookieverklaring